Supe de legume

Reteta Supa cu galuste verzi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Spanacul se spala bine in citeva ape, se fierbe, se strecoara, iar apoi se paseaza foarte bine. Se topeste untul si se amesteca cu pireul de spanac, c

ingrediente

   1/2 kg spanac
   1 lingura unt
   2 linguri pesmet fin
   2 linguri faina
   1 lingura cascaval ras
   2 oua
   2 litri de supa de pasare sau vita
   sare
   piper

mod de preparare

Spanacul se spala bine in citeva ape, se fierbe, se strecoara, iar apoi se paseaza foarte bine. Se topeste untul si se amesteca cu pireul de spanac, care se sareaza si se pipereaza, dupa gust. Se bat cele doua oua si se omogenizeaza cu pireul de spanac, pesmetul, faina si cascavalul ras. Se pune sa fiarba supa de carne, iar cind da un clocot, se pune cite o lingurita din amestecul preparat, facindu-se galuste verzi ca cele de gris. Se lasa sa fiarba 10 minute, apoi se serveste.
Incearca si Supa de cartofi si telina
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galuste verzi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.