Supe de legume

Supa cu galuste verzi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Spanacul se spala bine in citeva ape, se fierbe, se strecoara, iar apoi se paseaza foarte bine. Se topeste untul si se amesteca cu pireul de spanac, c

ingrediente

   1/2 kg spanac
   1 lingura unt
   2 linguri pesmet fin
   2 linguri faina
   1 lingura cascaval ras
   2 oua
   2 litri de supa de pasare sau vita
   sare
   piper

mod de preparare

Spanacul se spala bine in citeva ape, se fierbe, se strecoara, iar apoi se paseaza foarte bine. Se topeste untul si se amesteca cu pireul de spanac, care se sareaza si se pipereaza, dupa gust. Se bat cele doua oua si se omogenizeaza cu pireul de spanac, pesmetul, faina si cascavalul ras. Se pune sa fiarba supa de carne, iar cind da un clocot, se pune cite o lingurita din amestecul preparat, facindu-se galuste verzi ca cele de gris. Se lasa sa fiarba 10 minute, apoi se serveste.
Incearca si Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galuste verzi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite