Supe de legume

Reteta Supa de andive cu branza de oaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala andivele, se indeparteaza foile exterioare, se taie in doua, apoi fideluta. Ceapa verde se spala, se usuca cu un servet si se taie rondele. I

ingrediente

   400g. andive
   1 legatura de ceapa verde
   2 linguri unt
   150g. branza dulce de vaca
   3/4 l. supa (din cub Gallina Blanca)
   2 oua
   50g. branza de oaie
   sare
   piper

mod de preparare

Se spala andivele, se indeparteaza foile exterioare, se taie in doua, apoi fideluta. Ceapa verde se spala, se usuca cu un servet si se taie rondele. Intr-o cratita se pune untul si se caleste ceapa; se adauga andivele si supa si se lasa sa clocoteasca 5 minute. Se ia supa de pe foc si se lasa la racit. Apoi, se mixeaza. Branza de vaca se amesteca bine cu ouale, se adauga in supa pusa din nou pe foc. Se sareaza si se pipereaza.
Se seveste in castronele, cu branza de oaie taiata cubulete.
Incearca si Supa de lapte
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de andive cu branza de oaie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite