Intai si-ntai am pus la copt usturoiul, necuratat, in cuptorul preincalzit la 200 grade C, cam 35 minute, pana ce a fost moale la mijloc. Am curatat c
Intai si-ntai am pus la copt usturoiul, necuratat, in cuptorul preincalzit la 200 grade C, cam 35 minute, pana ce a fost moale la mijloc.
Am curatat cartofii pe care i-am pus la fiert pentru 10 minute in apa usor sarata care clocotea.
Supa de legume se incalzeste si ea in alta oala, se adauga la ea cartofii scursi.
Se pun toate unele peste altele si se adauga usturoiul copt, se mai lasa un sfert de ora.
Se adauga sare si piper dupa gust si se decoreaza cu patrunjel, ceea ce eu n-am facut.
Pofta buna!
Reteta Supa de cartofi si usturoi copt a fost propusa de Guvi pe forum culinar.ro
Alte retete de supa gasiti aici:
Supa-crema cu dovleac ,
Supa crema de galbiori cu verdeata,
Supa de mazare uscata pasata
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseC'est très bon ! :D
Pancakes cu mascarpone si fructe de padurePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii