Supa de rosii greceasca este potrivita pentru zilele de vara, cand gasim rosii proaspete din belsug.
Pune uleiul sa fiarba intr-o cratita, apoi adauga usturoiul, ceapa si oregano. Lasa-le sa se prajeasca cam 5 minute, si adauga rosiile vreme de inca 5 minute. Pune sarea si apa peste amestecul de mai sus, si lasa-l sa fiarba la foc mic pana cand rosiile devin foarte moi si incep sa lase o zeama rosie-maronie, timp de aproximativ 40 de minute. Daca vrei, poti sa presari deasupra niste branzica rasa.
Supa de rosii greceasca se serveste calda.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEram in cautarea unei retete de prajitura cu branza pentru acest week-end. Vroiam sa fie ceva cu blat pufos si visine. Cand...
Prajitura turnata cu branza si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii