Supa deasa de conopida este o supa crema de legume delicioasa. Se fierbe o conopida in apa cu sare. Se rup cateva buchete din conopida pentru garnitura.
Supa deasa de conopida este o supa crema de legume delicioasa. Se fierbe o conopida in apa cu sare. Se rup cateva buchete din conopida pentru garnitura si se pastreaza in zeama. Se incalzesc fara sa se ingalbeneasca untul si faina si se sting cu 2 — 3 cesti de apa. Se trece conopida prin sita, se amesteca cu sosul de faina, se subtiaza cu zeama in care a fiert conopida si se lasa sa mai fiarba pe foc mic. Din cand in cand se ia cu o lingura pielita pe care o formeaza untul ridicat la suprafata. Cand este gata, se drege cu un galbenus batut cu doua linguri de smantana si se adauga buchetele de conopida fiarta.
Supa deasa de conopida se serveste calda.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEram in cautarea unei retete de prajitura cu branza pentru acest week-end. Vroiam sa fie ceva cu blat pufos si visine. Cand...
Prajitura turnata cu branza si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii