Intr-o oala cu presiune se pune ceapa, lintea, nautul, rosiile taiate marunt sau razalite, patrunjelul+telina, sarea, piperul, ghimbirul, safranul, un
mod de preparare
Intr-o oala cu presiune se pune ceapa, lintea, nautul, rosiile taiate marunt sau razalite, patrunjelul+telina, sarea, piperul, ghimbirul, safranul, untul sau smen ; se pun aprox 2 l de apa peste acestea si se lasa sa fiarba aprox.35 min.
Faina se amesteca cu putina apa ; se face precum un aluat de clatite . Se verifica daca nautul este fiert iar apoi se adauga pasta de rosii si amestecul cu faina. Se mai lasa sa dea in clocot inca 10 min.
Se adauga in supa taiteii si lasa sa fiarba 10 min. Se verifica daca mai trebuie sare, piper. Se serveste calda.
De asemenea in aceasta supa se poate pune si carne.
Se serveste alaturi de oua fierte, curmale si chebakia.
Pofta buna!
Reteta
Supa Harira a fost propusa de menara pe forum culinar.ro
Alte retete gasiti aici:
Pui tunisian cu migdale si cuscus,
Supa cu cus cus
Incearca si Supa de dovleac cu castane
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Harira" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe