Ciorba de pui cu legume este o reteta de ciorba absolut delicioasa, perfecta ca sa ne incalzeasca in serile reci de toamna.
- tacamurile de pui si spala si se pun la fiert cu putina sare; - cand incep sa fiarba facem focul mic, si spumam cu grija;
- intre timp,curatam zarzavaturile si legumele,le spalam si le taiem cubulete;
- cand puiul este aproape fiert,adaugam zarzavatul si legumele si lasam sa fiarba la foc mic;
- adaugam sare dupa gust;
- dupa ce au fiert,lasi sa se racoreasca;
- cand s-a racorit,bati oul cu smantana ,piper si oregano si torni peste ciorba,amestecand cu o lingura de lemn;
- acoperi cu un capac si lasi cca 15 minute;
- servesti cu ardei iute sau plus de smantana.
Dintre functiile Philips Multicooker ma atrag cea de fierbere si cea de mentinere calda a mancarii.
Ciorba de pui cu legume se serveste calda,cu smantana si ardei iute.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii