Supe de carne

Reteta Ciorba Padis

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru ciorba "Padis" in apa se pun la fiert zazavaturile taiate marunt, ciupercile curatate si tatiate felii, ardeiul iute intreg si gogosarul taiat cubulete.

ingrediente

   1/2 kg ciuperci proaspete
   1 legatura zarzavaturi
   1
   5 l lapte
   400 gr smantana
   1/2 apa
   2 oua
   sare
   piper boabe
   1 frunza dafin
   2 fire cimbru
   10-12 catei usturoi
   1 ardei iute
   1 gogosar
   bors pentru acrit.

mod de preparare

Pentru ciorba "Padis" in apa se pun la fiert zazavaturile taiate marunt, ciupercile curatate si tatiate felii, ardeiul iute intreg si gogosarul taiat cubulete. Peste aproximativ 30 minute se adauga laptele, usturoiul pis at si condimentele; se fierbe in continuare la foc mic inca 30 minute. Ouale batute cu simintina se adauga cand se ia de pe foc, la fel si borsul.


Ciorba se serveste cu ardei iute si optional, smantana frecata cu galbenus de ou.

Incearca si Supa de gaina umpluta
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba "Padis"" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.