Ciorba "Padis"

Pentru ciorba "Padis" in apa se pun la fiert zazavaturile taiate marunt, ciupercile curatate si tatiate felii, ardeiul iute intreg si gogosarul taiat cubulete.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci proaspete
  • 1 legatura zarzavaturi
  • 1
  • 5 l lapte
  • 400 gr smantana
  • 1/2 apa
  • 2 oua
  • sare
  • piper boabe
  • 1 frunza dafin
  • 2 fire cimbru
  • 10-12 catei usturoi
  • 1 ardei iute
  • 1 gogosar
  • bors pentru acrit.

Mod de preparare

Pentru ciorba "Padis" in apa se pun la fiert zazavaturile taiate marunt, ciupercile curatate si tatiate felii, ardeiul iute intreg si gogosarul taiat cubulete. Peste aproximativ 30 minute se adauga laptele, usturoiul pis at si condimentele; se fierbe in continuare la foc mic inca 30 minute. Ouale batute cu simintina se adauga cand se ia de pe foc, la fel si borsul.


Ciorba se serveste cu ardei iute si optional, smantana frecata cu galbenus de ou.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci