Supe de carne

Reteta Gulas la ceaun

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
Dubrovnik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Prajim in ulei carnea taiata bucati si ceapa si le diluam cu putina apa. Le fierbem acoperite cu un capac. Amestecam din cand in cand, iar cand apa s-

ingrediente

   700 g spate
   gat si pulpa de vita
   80 g ulei sau untura
   150 g ceapa rosie
   1 lingurita de boia
   2 catei usturoi
   200 g chimen
   1 - 1 buc ardei verde
   rosie
   sare
   faina
   ou pentru galuste
   cartofi
   frunze de telina
   ardei iuti

mod de preparare

Prajim in ulei carnea taiata bucati si ceapa si le diluam cu putina apa. Le fierbem acoperite cu un capac. Amestecam din cand in cand, iar cand apa s-a evaporat presaram cu boia si adaugam putina apa.


Presaram cu sare si adaugam usturoiul si chimenul. Cand carnea incepe sa devina moale, adugam cartofii taiati cubulete, ardeiul, rosia, ardeiul iute, frunzele de telina, turnam supa de oase deasupra si fierbem mai departe.


Intre timp preparam un aluat tare din ou si faina si formam galuste pe care le fierbem separat in apa cu sare.


La servire punem galustele in farfurie si turnam supa deasupra.


Decoram cu frunze de telina sau patrunjel. Servim cu ardei iuti.
Incearca si Supa de gaina
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas la ceaun" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.