Supe de carne

Reteta Gulas la ceaun cu vita

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
Dubrovnik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Gulas de miel cu carnati"
 
Gulasul este o mancare traditionala ungureasca, "adoptata" cu mare succes in Ardeal. In mod traditional se foloseste atat carne de porc, dar si de vita si pui.

ingrediente

   250 g spate de vita
   200 g slanina
   300 g varza
   300 g legume asortate
   1 ceapa
   jumatate de telina
   1 cutie fasole uscata cu chilli sau 200 g fasole uscata mixta
   1 rosie
   1 ciolan mai mic
   50 ml ulei
   1 catel usturoi
   Sare
   piper
   frunze de patrunjel

mod de preparare

Calim legumele taiate bucati in putin ulei si ceapa. Punem la fiert intr-un litru de apa fasolea uscata inmuiata in prealabil – daca folosim fasole din conserva o adaugam abia la sfarsit. Adaugam slanina si carnea. Cand carnea incepe sa se inmoaie adaugam legumele. Presaram cu sare si piper dupa gust si fierbem in continuare pana cand ingredientele devin moi. Scoatem carnea, o dezosam, o taiem cubulete si o punem inapoi in oala. Servim cu sos de usturoi si frunze de patrunjel. Se poate prepara si in ceaun.


Se serveste cald

Incearca si Supa de cartofi cu pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas la ceaun cu vita" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.