Supe de carne

Supa-crema de ciuperci cu carne de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Puiul curatat si spalat se pune la fiert intreg, in apa rece cu putina sare. Cind este gata se scoate, se detaseaza carnea de pe oase si se taie betis

ingrediente

   1
   5 l apa
   1 pui mic
   250 gr. ciuperci
   1 buc. telina
   1 buc. radacina patrunjel
   1 buc. ceapa
   1 lingurita faina
   50 gr. smintina
   1 galbenus
   1 dl ulei sau unt
   sare

mod de preparare

Puiul curatat si spalat se pune la fiert intreg, in apa rece cu putina sare. Cind este gata se scoate, se detaseaza carnea de pe oase si se taie betisoare sau cubulete, nu prea mari. Zarzavaturile si o jumatate din cantitatea de ciuperci se curata, se spala, se taie marunt si se calesc in ulei sau unt, dupa care se pun in supa si se fierb. Dupa ce s-au inmuiat, se strecoara si se paseaza. Pireul obtinut se pune in supa si se da citeva clocote. Galbenusul, amestecat cu faina si cu smintina, se toarna peste supa, se potriveste de sare si se mai fierbe circa 20 minute. Ciupercile ramase se fierb taiate feliute.
Cind crema este gata, se serveste cu carnea de pasare si ciupercile fierte
Incearca si Ciorba greceasca de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de ciuperci cu carne de pasare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite