Supe de carne

Supa cu pateuri cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea, bine spalata, se pune la fiert cu apa rece. Se spumeaza, se adauga zarzavatul curatat si taiat in patru, ienibaharul si foaia de dafin. Se las

ingrediente

   1 ¼ kg carne de vaca
   3 litri apa
   1 morcov
   1 patrunjel
   1 telina
   1 ceapa
   1 foaie dafin
   2-3 boabe ienibahar
   sare

mod de preparare

Carnea, bine spalata, se pune la fiert cu apa rece. Se spumeaza, se adauga zarzavatul curatat si taiat in patru, ienibaharul si foaia de dafin. Se lasa sa fiarba acoperit, la foc mic, o ora, se adauga sarea si se lasa sa mai fiarba doua ore. Se scoate zarzavatul, se scoate carnea care va fi intrebuintata la umplutura pentru pateuri, iar supa se srecoara si se degreseaza.
Se serveste la cesti cu pateuri cu carne
Incearca si Penne cu sos de dovlecei si branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu pateuri cu carne" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite