Supa de curcan cu legume

Aceasta supa de curcan cu legume este foarte hranitoare, cu un continut scazut de grasimi. Supa poate fi condimentata si cu ardei iute, daca doresti un gust deosebit.

Complexitate
redusa
Supa de curcan cu legume

Ingrediente

  • 1
  • 2 l apa
  • 4 morcovi
  • 140g taietei cu ou
  • 200g carne curcan
  • 200g mazare congelata
  • 1 ceapa
  • ceapa verde

Mod de preparare

Se pune apa la fiert impreuna cu morcovii, carnea de curcan si ceapa taiata in doua. Se lasa sa fiarba la foc mic pana ce carnea e frageda, se colecteaza spuma daca e necesar. Se scoate ceapa, se adauga taieteii, mazarea si radacinile de la ceapa verde tocate marunt, sare si piper dupa gust.

Optional se poate adauga ardei iute, pentru o aroma mai deosebita.

Se opreste focul dupa ce taieteii au fiert si se lasa oala acoperita 2 minute dupa care se poate servi.


Supa de curcan cu legume se serveste calda, cu cozile de la ceapa verde tocate presarate deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc