Amesteci carnea tocata cu orezul ales si spalat, ceapa tocata marunt, albusul de ou, sare si piper. Cu mana usor umezita, formezi perisoare mici, pe c
Amesteci carnea tocata cu orezul ales si spalat, ceapa tocata marunt, albusul de ou, sare si piper.
Cu mana usor umezita, formezi perisoare mici, pe care le tavalesti prin patrunjel tocat fin.
Punem apa la fiert intr-o oala de 2 I impreuna cu unt si sare.
Cand clocoteste apa pui cu grija perisoarele si le lasi sa fiarba la foc mic.
Lasi apoi 5 minute sa se racoreasca.
Se bat ouale ca pentru o omleta, apoi adaugi treptat sucul stors de la o lamaie. Adaugi supa fierbinte, putin cate putin, batand continuu cu telul.
Torni treptat supa dreasa in oala cu perisoare, amestecand cu grija, ca sa nu sfarame perisoarele.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii