Supe de carne

Reteta Supa de perisoare a la grec

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Amesteci carnea tocata cu orezul ales si spalat, ceapa tocata marunt, albusul de ou, sare si piper.
Cu mana usor umezita, formezi perisoare mici, pe c

ingrediente

   1kg carne tocata de vita
   1 ceapa
   2 cesti de orez
   1 albus de ou
   2 linguri de unt
   patrunjel verde
   sare
   piper
   2 oua
   sucul de la 1 lamaie

mod de preparare

Amesteci carnea tocata cu orezul ales si spalat, ceapa tocata marunt, albusul de ou, sare si piper.


Cu mana usor umezita, formezi perisoare mici, pe care le tavalesti prin patrunjel tocat fin.


Punem apa la fiert intr-o oala de 2 I impreuna cu unt si sare.


Cand clocoteste apa pui cu grija perisoarele si le lasi sa fiarba la foc mic.


Lasi apoi 5 minute sa se racoreasca.


Se bat ouale ca pentru o omleta, apoi adaugi treptat sucul stors de la o lamaie. Adaugi supa fierbinte, putin cate putin, batand continuu cu telul.


Torni treptat supa dreasa in oala cu perisoare, amestecand cu grija, ca sa nu sfarame perisoarele.
Incearca si Supa de mazare cu perisoare de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de perisoare a la grec" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.