Sunca afumata taiata cubulete si varza taiata in felii subtiri, semintele de chimen, sarea, usturoiul si ceapa se pun la fiert intr-o oala de
Sunca afumata taiata cubulete si varza taiata in felii subtiri, semintele de chimen, sarea, usturoiul si ceapa se pun la fiert intr-o oala de 4 l, ¾ umpluta cu apa. Cand s-au fiert se adauga orezul si se fierbe in continuare. Cand e gata, se face un rantas din ulei si faina, se completeaza cu rosii si la final se adauga smantana.
Alte reteta ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Ciorba legume

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii