Pentru supa din carne de gaina cu taitei cu zdrente gaina se trece prin flacara si se spala. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul, telina si ceapa se curata, se spala si se cresteaza.
Pentru supa din carne de gaina cu taitei cu zdrente gaina se trece prin flacara si se spala. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul, telina si ceapa se curata, se spala si se cresteaza. Ouale se trec prin jet de apa rece. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se fierbe in 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga ceapa, morcovi, patrunjel radacina, pastarnac, telina, cuburile MAGGI si boabe de piper. Dupa fierbere,
carnea si legumele se scot in alt vas. Din faina, ou si supa se pregateste o compozitie mai groasa, care se toarna cu ajutorul unui cornet in supa fierbinte, formandu-se zdrente. Se continua fierberea inca 5 minute.
Supa din carne de gaina cu taitei cu zdrente se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii