membrana

Mancaruri cu carne

Rulou de vitel umplut cu creier si orez

Pentru rulou de vitel umplut cu creier si orez carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Creierul se curata de...

Rulou de vitel umplut cu creier si orez
Mancaruri cu carne

Snitel cu creier

Pentru snitel cu creier carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Creierul se spala, se curata de membrana, se...

Snitel cu creier
Aperitive cu carne

Parizer pane

Parizerul pane este un aperitiv delicios si simplu. Parizerul se curata de membrana si se taie felii. Ouale se spala....

Parizer pane
Salate reci

Salata italiana cu sunca

Salata italiana cu sunca este un aperitiv cu carne si legume consitent si delicios. Sunca se curata de membrana; jumatate se...

Salata italiana cu sunca
Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ciuperci

Creierul de porc cu ciuperci este o mancare cu carne si legume delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul de...

Creier de porc cu ciuperci
Mancaruri cu carne

Creier de vita cu sos de lamaie (a la grec)

Creierul de vita cu sos de lamaie este o mancare cu carne delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul se spala,...

Creier de vita cu sos de lamaie (a la grec)
Toba de porc traditionala
Mancaruri cu carne

Toba de porc traditionala

Pentru toba de porc traditionala cureti stomacul de porc de membrana interioara. Cel mai usor se curata cu sare grunjoasa. Il...

Toba de porc traditionala
Aperitive cu oua

Omleta cu parizer

Se taie parizerul in felii, potrivit de groase si se prajesc in ulei, fara a le curata de membrana. In felul acesta feliile...

Omleta cu parizer
Supe de legume

Supa de fasole cu carne de miel

Cu o zi inainte alegem boabele de fasole si le inmuiem in apa. A doua zi spalam cotletul de miel si indepartam membrana si...

Supa de fasole cu carne de miel
Mancaruri cu legume

Morcovi rasi cu fructe

Stoarcem lamaia in prima faza. Morcovii se dau pe razatoare si se pun intr-o salatiera. Se curata portocala (indepartandu-se...

Morcovi rasi cu fructe