Pentru rulou de vitel umplut cu creier si orez carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Creierul se curata de...
Rulou de vitel umplut cu creier si orezPentru snitel cu creier carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Creierul se spala, se curata de membrana, se...
Snitel cu creierParizerul pane este un aperitiv delicios si simplu. Parizerul se curata de membrana si se taie felii. Ouale se spala....
Parizer paneSalata italiana cu sunca este un aperitiv cu carne si legume consitent si delicios. Sunca se curata de membrana; jumatate se...
Salata italiana cu suncaCreierul de porc cu ciuperci este o mancare cu carne si legume delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul de...
Creier de porc cu ciuperciCreierul de vita cu sos de lamaie este o mancare cu carne delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul se spala,...
Creier de vita cu sos de lamaie (a la grec)Pentru toba de porc traditionala cureti stomacul de porc de membrana interioara. Cel mai usor se curata cu sare grunjoasa. Il...
Toba de porc traditionalaSe taie parizerul in felii, potrivit de groase si se prajesc in ulei, fara a le curata de membrana. In felul acesta feliile...
Omleta cu parizerCu o zi inainte alegem boabele de fasole si le inmuiem in apa. A doua zi spalam cotletul de miel si indepartam membrana si...
Supa de fasole cu carne de mielStoarcem lamaia in prima faza. Morcovii se dau pe razatoare si se pun intr-o salatiera. Se curata portocala (indepartandu-se...
Morcovi rasi cu fructe