marinare

Pulpa de urs
Mancaruri cu vanat

Pulpa de urs

• tocati usturoiul si ceapa cubulete• taiati pulpa de urs pe jumatate, pe lungime• folosind caserola de marinare

Pulpa de urs
Piept de rata cu sos Worchester si sparanghel alb
Mancaruri cu carne

Piept de rata cu sos Worchester si sparanghel alb

• introduceti pieptul de rata si sosul Worchester in caserola de marinare rapida FoodSaver si porniti programul de marinare

Piept de rata cu sos Worchester si sparanghel alb
Mancaruri cu carne

Friptura surpriza din muschi de caprioara

Muschiul se scoate din solutia pentru marinare, se taie felii groase si se lasa pe o farfurie. Se taie svaiterul si slanina...

Friptura surpriza din muschi de caprioara
Mancaruri cu carne

Ficat cu sos de vin

Ficatul se scoate din solutia pentru marinare, se sterge si se unge cu unt topit. Se sareaza putin si se pune in tava de...

Ficat cu sos de vin
Mancaruri cu vanat

Friptura de caprioara

Se scoate pulpa din solutia pentru marinare unde a stat zece ore, se bate cu un batator de lemn, se unge cu putin ulei si se...

Friptura de caprioara