Tocanita cu cous cous

Portii
3
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
240 minute
Complexitate
redusa
Tocanita cu cous cous

Ingrediente

  • vrabioara de vita – 500 g
  • pulpa de porc afumata – 400 g
  • ceapa – 3 buc
  • boia afumata – 1 lingurita
  • boia dulce – 1 lingurita
  • ulei de masline – 1 lingura
  • vin rosu demisec – 40 ml
  • cous cous calitativ
  • din grau – 34 linguri
  • sare si piper negru – dupa gust

Mod de preparare

• curatati vrabioara de vita si pulpa de porc de pielite si grasimi si taiati-le cuburi
• taiati ceapa cuburi potrivite
• adaugati carnea, ambele tipuri de boia, ceapa, uleiul de masline si vinul in slow cooker Crock-Pot 3,5 L Red Manual
• setati pe modul de gatire High si lasati cca 4 ore si jumatate
• dupa 4 ore si jumatate asezonati si mutati pe modul de gatire Low
• adaugati cous cous peste preparat, amestecati si lasati cca 8 min pana acesta se umfla, iar tocanita se va ingrosa.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci