Specialitati

Reteta Tocanita de mistret

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 4h 
admin postat de
Postat pe: 19-10-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Tocanita cu pastrama de mistret la CrockPot - reteta video"
 

ingrediente

4 portii

   pulpa de mistret – 800 g
   pastrama de Plescoi sau pastrama afumata (berbecut) 500 g
   pesto alla Puttanesca (cu rosii si masline) – optional – 4 linguri
   morcovi – 2 buc mai mari
   cartofi – 3 buc
   foi de dafin – 4 buc
   rosii – 3 buc
   usturoi – 5 catei
   ceapa rosie – 1 buc mai mare
   ceapa verde – 1 legatura
   patrunjel – 1/2 legatura
   coriandru boabe – 1 lingura
   zeama de portocala – 150 ml
   miere – 1 lingura
   apa fierbinte – 2 pahare
   vin rosu
   demisec
   calitativ – 100 ml
   sare si piper negru dupa gust

mod de preparare

• fasonati ambele tipuri de carne (daca e cazul) si taiati-le apoi cuburi
• taiati morcovii, cartofii, rosiile si ceapa cuburi
• taiati usturoiul si ceapa verde marunt
• zdrobiti într-un mojar boabele de coriandru
• adaugati toate ingredientele în slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital, cu exceptia patrunjelului
• amestecati-le si puneti capacul
• setati slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital pe modul High si lasati la gatit pentru aproximativ 4 ore
• odata fierte legumele si carnea, taiati patrunjel proaspat pe deasupra si serviti.

Pofta buna!
Incearca si Rata intreaga
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de mistret" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Specialitati

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.