Mancaruri cu carne

Reteta Tocanita din coada de vitel, made by Jamila Cuisine

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 5h 
admin postat de
Postat pe: 01-06-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Tocanita de Porc cu Bere si Legume (Reteta Video)"
 

ingrediente

6 portii

   coada de vitel – 1 kg
   cartofi mari – 4 buc taiati cubulete
   morcovi – 2 buc taiati rondele
   ardei gras – 1 buc taiat cuburi mari
   ceapa – 2 buc taiate solzisori
   suc de rosii – 250 g
   patrunjel – 1 legatura
   ulei – 3 linguri
   foi de dafin – 3 buc
   boia – 1 lingurita
   curcuma – 1 lingurita
   usturoi – 3 catei
   cimbru tocat – 1 lingura
   sare
   piper – dupa gust
   zeama de la 1 lamaie

mod de preparare

• pentru inceput, marinati coada de vitel folosind ingredientele specificate mai jos, pentru care puteti folosi caserola de marinare rapida FoodSaver impreuna cu aparatul de vidare FoodSaver
• deschideti caserola si adaugati in ea bucatile de carne peste care adaugati zeama de lamaie, jumatate din cantitatea de patrunjel, uleiul de masline; razuiti cateii de usturoi, apoi adaugati cimbrul proaspat tocat marunt, boiaua de ardei iute sau dulce, piper si putin sare
• amestecati bine totul cu mainile, astfel incat condimentele sa fie foarte bine raspandite
• puneti capacul caserolei de marinare, conectati-o la aparatul de vidare si porniti vidarea
• lasati caserola in frigider pentru cca 15 min si carne va fi perfect marinata
• in vasul slow cooker Crock-Pot 5.7 l Digital adaugati cartofii taiati cubulete
• peste cartofi adaugati curcuma si amestecati bine
• adaugati apoi ceapa, morcovii, ardeiul gras, foile de dafin, restul de patrunjel, sare, amestecati totul si adaugati si sucul de rosii
• scoateti caserola din frigider, devidati-o si deschideti capacul
• puneti bucatile de carne peste legumele din slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital si turnati si restul de marinada peste
• adaugati in vas 300 ml de apa si puneti capacul peste slow cooker
• porniti slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital si setati-l pe modul de gatire High si timpul de 5 ore. In functie de carnea pe care o folositi, puteti sa mai lasati aparatul pentru inca o ora.

Pofta buna!

Articolul complet: http://www.jamilacuisine.ro/tocanita-din-coada-de-vitel-la-crock-pot/ 
Incearca si Cotlet de berbec cu ciuperci la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din coada de vitel, made by Jamila Cuisine" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Alte retete cu:
tocanita de vitel
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.