Conopida se desface buchetele si se lasa in apa putin, apoi se spala bine. Se fierbe in apa cu sare. Apoi se scurge apa si se...
Pasta de conopidaCarnea se condimenteaza cu piper si se prajeste in ulei (de masline). Ceapa se taie joulien; se scoate carnea din tigaie si...
Friptura de vita cu maslineSe pune intr-un vas ciocolata, se adauga doua linguri de apa si se topeste in baie de aburi. Cind s-a topit se bate bine...
Trufe cu ciocolata amaruieSe caleste ceapa in unt, se adauga ciupercile taiate bucatele si ardeii taiati marunt. Dupa citeva minute se adauga cimbru,...
Ciuperci cu ardeiSe face un aluat ca de clatite, dar mai gros, din faina, ou, un praf de sare, lapte si 1 lingurita de ulei. Brinza se...
Specialitate cu brinzaSe bate carnea putin, se presara sare, piper si se unge cu mustar. Pe fiecare bucata de carne se pune cite o felie de gogosar...
Rulada cu suncaSe piseaza usturoiul si se pune intr-o cana. Se freaca bine cu sare, apoi cu mustar, pina se face o pasta groasa. Se pune o...
Sos de usturoiSe taie ceapa si se caleste in ulei; cind a devenit sticloasa se adaunga cimbrul si ciupercile taiate bucatele. Se calesc...
Mincare de ciuperciSe bat ouale cu sare si piper si se amesteca cu bucati de brinza. Se taie marunt ceapa, iar sunca se taie felii sau bucati....
Oua cu sunca si brinzaPieptul de pui se taie fisii subtiri. Ceapa se taie marunt si se prajeste in ulei. Se adauga jumatate din semintele de susan,...
Pui cu susanSe spala bine merele si se taie bucatele, fara a se curata de coaja. Se taie si cascavalul si frunzele de salata, se...
Salata bavarezaUn desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori