Se pune la foc potrivit bulionul intr-o cratita de 2-3 litri, se adauga apa, zaharul si se omogenizeaza. Separat se pun la...
Sos BESTSe topeste untul in tigaie de teflon, se pune pieptul de pui taiat fasii (15-20 gr) impreuna cu bucatile de bambus. Se...
Piept de pui cu bambus si mangoSe topeste untul in tigaie de teflon si se adauga laptele amestecat cu amidonul si branza (se pune dupa gust sare, piper si...
Muschi de vita a la MarioSe despica pieptul de pui si se introduc in interior cascavalul si sunca, dupa care se ruleaza si se presara sare si piper...
Portofel de pui la capacCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.