Varza se tine in apa la desarat 2 h. Se scurge si se taie subtire. Se toaca ceapa marunt. Se inabusa in tuci adaugindu-se...
Varza murata cu ciolan friptMuschiul intreg se sareaza pipereaza se pune in tava. Se unge cu un strat gros de mustar, se presara piper mult, se pune...
Muschi in crustaCotletele se tin in lapte 1 h, se scurg, se taie pe lung, se ung in interior cu unt, se sareaza, pipereaza. Se introduce in...
Cotlete de porc la cuptorCarnea se sareaza, pipereaza, aromeaza dupa gust si se frige pe gratar. 0,7 kg rosii se coc pe gratar. Ardeii grasi se coc pe...
Ceafa gratinata cu sos specialCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.