Se separa galbenusurile de albusuri si se freaca cu 3/4 din cantitatea de zahar, cu mixerul. Se adauga mixand continuu si...
Chec pufos
Se curata vinetele de codite si apoi de coaja, doar anumite portinui din ea, si apoi se taie felii cam de 0.5 cm latime. Se...
Musaca de vinete cu soia
Ceapa se curata si se taie si se caleste doar putin in ulei, apoi se inabusa peste legumele, dar tot foarte putin si apoi se...
Bors ardelenesc
Sosul bechamel: se pune margarina in vas pe foc si cand se topeste se adauga faina, apoi laptele treptat si se ia de pe foc....
Lasagna cu sos de carne
Se taie buchetelele conopidei si se spala bine. Se pune la fiert in apa cu sare si dupa aproximativ 15-20 de minute se...
Salata de conopida
Se bat galbenusurile cu 5 linguri de apa si zaharul, apoi se adaoga albusul batut, faina, amidonul si praful de copt. Se...
Cuburi de lamiie
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane