Se separa galbenusurile de albusuri si se freaca cu 3/4 din cantitatea de zahar, cu mixerul. Se adauga mixand continuu si...
Chec pufos
Se curata vinetele de codite si apoi de coaja, doar anumite portinui din ea, si apoi se taie felii cam de 0.5 cm latime. Se...
Musaca de vinete cu soia
Ceapa se curata si se taie si se caleste doar putin in ulei, apoi se inabusa peste legumele, dar tot foarte putin si apoi se...
Bors ardelenesc
Sosul bechamel: se pune margarina in vas pe foc si cand se topeste se adauga faina, apoi laptele treptat si se ia de pe foc....
Lasagna cu sos de carne
Se taie buchetelele conopidei si se spala bine. Se pune la fiert in apa cu sare si dupa aproximativ 15-20 de minute se...
Salata de conopida
Se bat galbenusurile cu 5 linguri de apa si zaharul, apoi se adaoga albusul batut, faina, amidonul si praful de copt. Se...
Cuburi de lamiie
Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc