Vita cu hribi, crumble de alune si sos de Porto este o reteta de mancare absolut delicioasa. O friptura de vita delicioasa...
Vita cu hribi, crumble de alune si sos de PortoCotlet de berbecut in crusta aromata, gatit sous vide, millefeuille de sfecla rosie si branza de capra, usturoi negru si...
Cotlet de berbecut in crusta aromata, gatit sous vide, millefeuille de sfecla rosie si branza de capra, usturoi negru si spuma usoara de cimbruReteta St. Jaques in trei feluri apartine maestrului bucatar Horia Simon.
St. Jaques in trei feluriTortellini in sos parmezan, cu trufe, biscuiti de parmezan si germeni este o reteta de la maestru bucatar Horia Simon.
Tortellini in sos parmezan, cu trufe, biscuiti de parmezan si germeniCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.