In sucul de la compot se pun 40 gr. de gelatina intr-o cratita si se lasa 1/2de ora Intre timp, se amesteca cele 3...
Tort cu gelatinaSe bat 4 oua cu telul(mixer)se adauga cascavalul ras, parizerul taiat cubulete, smintina, faina, piperul si se omogenizeaza....
Chec aperitivSe curata si se spala f bine toate zarzavaturile., conopida se desface in buchetele mai mici si se lasa putin in apa cu sare...
Ciorba de conopidaCiupercile din conserva se scurg de lichid si apoi se taie marunt. Se amesteca tonul (care se scurge foarte bine de ulei),...
Ciuperci cu tonTelina se curata, se spala, se taie in 4 bucati si se pune la fiert(pentru 1-2 clocote) dupa care se lasa la racit. Rece se...
Salata de telina cu maioneza si mereCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.