Conopida/brocoli se curata de frunze, se taie buchetele si se fierbe la foc mic cateva minute, apoi se scot pe un prosop se bucatarie si se lasa sa se
Conopida/brocoli se curata de frunze, se taie buchetele si se fierbe la foc mic cateva minute, apoi se scot pe un prosop se bucatarie si se lasa sa se usuce bine.
Condimentele se amesteca cu sarea si se zdrobesc intr-un mojar.
Untul cu uleiul de masline se incing intr-o cratita, se adauga apoi condimentele si migdalele si se prajesc putin.
Se pune apoi conopida si se caleste cateva minute, la sfarsit se adauga zeama si coaja rasa de lamaie.
Conopida se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da 10 minute la cuptorul incins la 200 grade, pe nivelul superior, sub griller.
Rezultatul crocanto-aromato-picant
Pofta buna!
Reteta Conopida si brocoli la cuptor a fost propusa de KikenHana pe forum culinar.ro
Alte retete cu conopida gasiti aici:
Ciorba de conopida,
Paste cu conopida,
Conopida la cuptor
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postAzi ne alintam cu un desert extrem de popular, apreciat in toata lumea, un desert cu gust fin de vanilie si caramel. Este...
Desert crema de zahar arsOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii