Sari la conținut

Poză

peste la tava cu praz


3 răspunsuri la acest topic

#1 bebe_bucatar

bebe_bucatar

    micro Bucatar

  • Membri
  • 6 posturi
  • Gender:Male
  • Location:Caransebes
  • Interests:Matematica , Astronomia, Muzica,Sport

Postat 30 October 2008 - 07:54 PM

O reţetă foarte bună pentru cina şi rapidă
2- feli de file de peÅŸte
1- praz mare
-boabe de piper, dafin, sare, piper după gust
2-linguri ulei de măsline extra vergine
se pune peştele în tavă cu boabe de piper , sare de mare, foi de dafin,şi uleiul,
pa210007_qpr.jpg
se pune la cuptor la 200 de grade timp de 25 de minute
pa210010_qpr.jpg
între timp tăiem prazul fin
pa210020_qpr.jpg
după ce s-a făcut peştele strecurăm sosul din tava în tigaia în care am asezat prazul
pa210021_qpr.jpg
pa210023_qpr.jpg
mestecăm continu la foc mic pâna se leagă şi gata sosul , sare , piper după gust
pa210024_qpr.jpg
se serveşte alături dde peşte
pa210026_qpr.jpg
Poftă bună

#2 DADI.

DADI.

    Master of disaster

  • Membri
  • 1856 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Oradea

Postat 30 October 2008 - 08:09 PM

Arata tare bine tongue.gif
Ce fel de peste ai folosit, pangasius?

#3 bebe_bucatar

bebe_bucatar

    micro Bucatar

  • Membri
  • 6 posturi
  • Gender:Male
  • Location:Caransebes
  • Interests:Matematica , Astronomia, Muzica,Sport

Postat 30 October 2008 - 10:14 PM

CITAT(DADI. @ Oct 30 2008, 08:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Arata tare bine tongue.gif
Ce fel de peste ai folosit, pangasius?


da file de pangasius

#4 DADI.

DADI.

    Master of disaster

  • Membri
  • 1856 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Oradea

Postat 02 November 2008 - 01:41 PM

Poate ca aceasta reteta nu pare asa deosebita, dar, in cunostinta de cauza, va asigur ca are un gust fenomenal tongue.gif


PA281110.JPG


Multumim Bebe!


PS. Eu am folosit file de pangasius refrigerat, deci nu congelat.





Răspunde la acest topic



  


2 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi