Framantam faina, margarina, oul, zaharul si bicarboantul de amoniu inmuiat in lapte si impartim amestecul in 2 parti, adaugam intr-o parte 2 dkg praf
Framantam faina, margarina, oul, zaharul si bicarboantul de amoniu inmuiat in lapte si impartim amestecul in 2 parti, adaugam intr-o parte 2 dkg praf de cacao. Umplutura: batem spuma margarina. Fierbem crema din lapte, faina si zaharul pudra si o racim. Turnam jumatate din crema pe foaia maro. Punem peste piscoturile inmuiate in rom. Presaram cu visine si turnam restul cremei deasupra, acoperim cu foaia galbena si glazuram cu ciocolata.
Alte retete recomandate
Prajitura cu visine
Ciocolata de casa
Tort diplomat
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiInițial, am vrut să gătesc faimoasele chiftele în pâine a la Gaby_D, dar mi-am dat seama că am prea puțin...
Colac cu carne si branzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii