Incalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Intr-un castron amestecati cu mana toate ingredientele Eu am impartit aluatul in trei, fiecare parte am rula
Incalziti cuptorul la 220 grade Celsius.
Intr-un castron amestecati cu mana toate ingredientele Eu am impartit aluatul in trei, fiecare parte am rulat-o asa Ajunsa aici, in general pun aluatul la frigider vreun sfert de ora, dar nu este neaparat necesar sa fie pus la rece. Dupa aceea se taie in felii cam de 1 cm grosime. Se mai subtiaza putin feliile si se pun in tava neunsa, lasand ceva spatiu intre ele, dupa care le-am bagat la cuptor Si produsul finit, dupa 10-12 minute.
Se lasa sa se raceasca pe un gratar. Se depoziteaza intr-un recipient bine inchis si tin 3 zile. Daca mai puneti si o bere buna alaturi nu vor rezista mult.
Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradDin aluatul de cozonac am luat coca unui cozonac si am facut doua pasti. Noua ne place pasca cu multa branza si aluat...
Desert pasca traditionalaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii