Clatite cu carne
Postat 27 February 2005 - 02:40 PM
incepem cu aluatul de clatite pe care cred ca il stiti : eu am pus 6 linguri de faina cu varf, 500 ml lapte, un ou si un praf de sare.[attachmentid=9354]
Postat 27 February 2005 - 02:48 PM
Postat 27 February 2005 - 03:00 PM
Postat 27 February 2005 - 03:03 PM
pofta buna si la cat mai multe retete in imagini !!!
Postat 27 February 2005 - 07:36 PM

Ca de nu, o tragi toata viata

Lasând gluma la o parte, si mie îmi place foarte tare poza asta cu tipa suparata si autoritara.
Când mi-am schimbat avatarul l-am chemat pe sotul meu si i-am aratat
ce-l asteapta daca ma supara

S-a amuzat foarte tare.
Te astept si cu alte retete.
Postat 28 February 2005 - 01:11 PM
Si mai fac cu aceeasi compozitie altele pe care nu le prajesc, ci le bag la cuptor sa se rumeneasca ori cu sos bechamel, ori cu sos de rosii, astea sunt mai dietetice dar la fel de bune. Sa incerci si asa .
Postat 28 February 2005 - 01:30 PM
Pentru umplutura, prefer pieptul de pui facut la gratar si apoi dat prin masina de tocat. Si zau ca merg si niste ciupercute...

Iar in compozitia de clatite sa puneti neaparat cateva linguri de bere, sa fie mai pufoase si sa aiba si un gust mai altfel.
Postat 23 June 2005 - 07:42 PM
Biju, as încerca mai degraba un sos ceva mai gros de rosii cu ciuperci as pune pe fiecare clatita cîte doua linguri de sos si as presara cu cascaval ras, dupa care as gratina si as servi fierbinte (ca la Brasov)
Am si eu o nelamurire: ce inseamna "a gratina"? Scuzati ignoranta... Si inca ceva: daca nu am pesmet, ce fac? Tare vreau sa le fac astazi, ca nu mai am nici o idee de nimic si nici la cumparaturi n-am iesit si tot ce am in casa e carne tocata... pe care am scos-o de la congelator de dimineata (cand m-am trezit, sperand ca o sa gasesc ceva de gatit cu carne tocata si am gasit!!!), mai am un pui, dar e congelat bocna ca e in lada frigorifica pe cre vreau sa-l fac pe sticla la cuptor, saptamana viitoare intr-o zi, ca iasa suuuuuper bun si o bucata maaaaaaare de carne de vita, pe care sotul meu o vrea "Roast beef" duminica...
Poate oamenii nu-si amintesc exact ce ai spus sau ce ai facut, intr-un anume moment, dar o sa-si aminteasca intotdeuna cum i-ai facut sa se simta.
Postat 24 June 2005 - 12:17 AM
Eu fac clatitele astea foarte des. Prima data am luat reteta din Ungaria, ne-a placut foarte mult si de-atunci(sa tot fie vreo 10 ani) o fac mereu.
Se numeste in ungureste "Hortobágyi palacsinta" si neaparat se face cu carne tocata de piept de curcan. Ii fac un sos bechamel, pun clatitele intr-o tava de yena si le dau putin la cuptor.
Le servim fierbinti, cu verdeata presarata si smantana. Sunt mortale. Poate voi face un subiect la retete in imagini...
Va pup, MC

William Arthur Ward
Postat 24 June 2005 - 03:32 PM
Poate oamenii nu-si amintesc exact ce ai spus sau ce ai facut, intr-un anume moment, dar o sa-si aminteasca intotdeuna cum i-ai facut sa se simta.
Răspunde la acest topic

0 utilizatori citesc acest topic
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi