Gargarite cu Delaco Ceva FIn Cremos este un aperitiv rapid sau o gustare delicioasa, depinde cum doriti sa le serviti. Cu certitudine sunt un aperitiv/gustare pe placul copiilor.
Poti pregati aperitive gustoase din cateva ingrediente simple.
Pentru inceput, tai rosiile in jumatate, pe lungime. Apoi le indepartezi miezul si le umpli cu Delaco Ceva Fin.
Pe platou se aseaza cateva frunze de marar, apoi rosiile umplute, cu taietura pe platou.
Pentru a construi gargarita, vei folosi o maslina pe post de cap. Ochii buburuzelor se deseneaza cu branza, iar bulinele pentru aripioarele gargaritelor se confectioneaza din maslinele ramase. Va trebui sa faci mici adancituri cu varful unui cutit, pentru ca bulinele gargaritelor sa raman fixate.
Gargaritele se servesc ca aperitive reci.
Pofta buna!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradAm gatit cotletul in sos cu ciuperci si a iesit o bunatate. Se stie ca aceasta carne este slaba, nu este suculenta deloc, dar...
Reteta de cotlet de porc in sos, la cuptorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii