Turta cu branza si chimen este un aperitiv cu branza foarte gustos.Pentru aceasta reteta de aperitiv aveti nevoie de faina, branza, chimen, oua, ulei si zahar.
Turta cu branza si chimen este un aperitiv cu branza foarte gustos. Pentru aceasta reteta de aperitiv faceti mai intai aluatul amestecand ingredientele intr-un bol. Adaugati apoi faina in asa fel incat sa obtineti un aluat moale. Din acest aluat moale trebuie sa obtineti 3 blaturi
Se lasa un pic la dospit, dupa care, cu mainile unse cu ulei, intindeti aluatul in tava, atfel incat sa va iasa cat mai subtire posibil. Presarati cu branza sarata, razuita mare, pliati in doua si dati din nou forma dupa tava. Puneti deasupra seminte de chimen umede.
Turta cu branza si chimen trebuie sa aiba grosimea aproximativa de jumatate de centimetru.
Lasati la cuptor pana se rumeneste.
Turta cu branza si chimen este foarte buna ca aperitiv sau gustare. Puteti servi cu sos de iaurt sau usturoi.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii