Aceasta reteta de pizza este delicioasa. Pentru a o prepara aveti nevoie de aluat pentru pizza, ciuperci, masline, cabanos si smantana.
Aceasta reteta de pizza este delicioasa. Pentru a o prepara aveti nevoie de aluat pentru pizza, ciuperci, masline, cabanos si smantana. Aluatul pentru pizza este bun daca este facut din compozitie de aluat pentru paine lucrat mai molicel. Il asezam in tava unsa si tapetata cu faina, peste el punem o ceapa tocata si calita peste care adaugam o mana de ciuperci tocate. Se mai pun 12 masline taiate fasii, 3 bucati de cabanos taiat feliute, 300 g telemea rasa pe razatoare, piper, delicat, 300 g smantana batuta cu 4 galbenusuri, 4 albusuri batute spuma si 2 linguri de faina, dam la cuptor, iar dupa ce s-a copt, punem deasupra ketchup (bulion, apa, zahar, sare, piper, delicat). Daca nu avem aluat pentru paine, putem pune felii de franzela inmuiate in supa condimentata sau lapte.
Pizza se poate servi rece sau calda.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsEu foloseam pluralul eclere, in dex cu prioritate mentioneaza ecleruri. Ambele forme sunt corecte :). Vestea buna este ca...
Miniecleruri cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii