Galbenusurile se freaca bine cu zaharul si zaharul vanilinat. Separat intr-un alt vas untul se freaca bine cu faina. Treptat se pun intr-un litru de l
Galbenusurile se freaca bine cu zaharul si zaharul vanilinat. Separat intr-un alt vas untul se freaca bine cu faina. Treptat se pun intr-un litru de lapte. Albusurile se bat spuma si se incorporeaza treptat. Tava se unge bine cu grasime, fara faina. Se pune toata compozitia in tava si se da la cuptor. Se coace la foc potrivit o ora si jumatate.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradImi plac atat de mult ciupercile incat as inlocui oricand carnea cu o portie de ciuperci. Nu mai vorbesc despre cat de...
Tarta cu ciuperciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii