Cartofii se fierb in coaja. Intre timp se bat ouale bine si se amesteca cu faina pana se formeaza o pasta fina. Dupa aceea se umple o cratita cu apa,
Cartofii se fierb in coaja. Intre timp se bat ouale bine si se amesteca cu faina pana se formeaza o pasta fina. Dupa aceea se umple o cratita cu apa, se pune sare si se da la fiert. Cu o lingurita umeda se ia putin cate putin din amestec si se lasa in apa sarata, la fiert, pana cand galustele ies la suprafata. Cand cartofii sunt fierti, se decojesc si se taie feliute subtiri. Intr-o tigaie se lasa la calit cele doua cepe si kaizerul. Dupa ce se stinge focul se adauga cele doua linguri de boia. Cartofii se amesteca cu galustele, ceapa si kaizerul. Se mai adauga sare si piper dupa gust.
Aceasta mancare este si mai buna daca se serveste impreuna cu gogosari in otet sau ardei copti.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradRetete "inspirate de toamna" Această rețetă delicioasă...
Deliciu cu hribi, parmezan si oua posateIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii