1. Sarati si piperati carnea de miel si puneti-o intr-un bol. 2. Adaugati usturoiul tocat si uleiul. 3. Acoperiti bolul si puneti-l la frigider, timp
1. Sarati si piperati carnea de miel si puneti-o intr-un bol.
2. Adaugati usturoiul tocat si uleiul.
3. Acoperiti bolul si puneti-l la frigider, timp de trei ore.
4. Dupa ce s-a macerat carnea, taiati ceapa si ardeii julien , iar rosiile cubulete.
5. Caliti mai intai ceapa, apoi ardeii, iar la final puneti rosiile.
6. Lasati tigaia 15 minute, la foc potrivit.
7. Bateti oul cu smantana, luati tigaia de pe foc si adaugati compozitia ou-smantana. Sarati si piperati.
8. Prajiti carnea de miel in tigaie, mai intai la foc iute pentru a se rumeni, apoi la foc potrivit.
9. Adaugati supa obtinuta din concentratul de carne, aproximativ 200 ml, acoperiti tigaia si lasati preparatul pe foc pana ce se inmoaie carnea si lichidul scade.
Se serveste alaturi de sataras de legume.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradCred ca am mai scris ca nu sunt fan carne de miel insa am un sot care e topit dupa ea. Mie imi place cel mai mult,carnea de...
Tocanita de miel cu cartofiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii