1. Se topeste untul intr-o tigaie, se zdrobeste usturoiul cu latul lamei unui cutit si se caleste putin pt aroma, 2. se scoate usturoiul si se pune c
1. Se topeste untul intr-o tigaie, se zdrobeste usturoiul cu latul lamei unui cutit si se caleste putin pt aroma,
2. se scoate usturoiul si se pune ceapa la calit 1/2 de minut,
3. se adauga ciupercile tocate forte marunt si se lasa pana sfaraie ( sa iasa toata umezeala din ciuperci),
4. se adauga vinul si se mai lasa la foc 1-2 min, se ia tigaia de pe foc si se adauga smantana, sosul de soia si patrunjelul, amestecand continuu.
5. Se sareaza si pipereaza dupa preferintze.
Cu acest sos stropesc frigaruile sau alte preparate de pui la gratar dupa ce au fost scoase intr-un vas mai mare...
Pofta buna!
Reteta Sos pentru carne de pui pregatita la gratar propusa de marcel marcel
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradCum vremea a fost ploioasa ,beneficiem de oportunitatea de a gati cu ciuperci proaspete . Cand gasesc mai intai le cumpar...
Supa cu bureti de roua , jambon si smantanaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii