Am sarat si piperat carnea, am dat-o prin faina si am pus-o la prajit in unt. Am scos-o si am stropit-o cu putina zeama de lamaie. Intre timp am calit
Am sarat si piperat carnea, am dat-o prin faina si am pus-o la prajit in unt.
Am scos-o si am stropit-o cu putina zeama de lamaie.
Intre timp am calit ciupercile cu doi catei de usturoi pisati, asa pt aroma, tot in unt.
En tigaia din care am scos carnea, am mai pus cam o lingura rasa de faina, am rumenit-o putin, supa, lamaia, ciupercile.
Le-am lasat sa fiarba binisor, pana a mai scazut zeama, am adaugat smantana, cam trei linguri si le-am pus din nou la foc.
Am pus carne pe farfurie, deasupra sos.
Pofta buna!
Reteta Escalopini de pui a fost propusa de Bogdana pe forum culinar.ro
Alte retete cu piept de pui gasiti aici:
Piept de pui gratinat,
Piept de pui cu ghiveci de orez si legume,
Piept de pui cu smantana si ciuperci
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor.
Desert prajitura cu crema de lamaie si mascarponeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii