1. se amesteca ketchup cu sosul barbecue,mierea si cognacul 2. se preseaza usturoiul si se adauga 3. se condimenteaza cu sosul de piper,sortisoara ,nu
1. se amesteca ketchup cu sosul barbecue,mierea si cognacul
2. se preseaza usturoiul si se adauga
3. se condimenteaza cu sosul de piper,sortisoara ,nucsoara,piper si sare
4. Se marineaza coastele ca. 5 ore
5. se pun apoi pe gratarul incins cam 20 min si se intorc de mai multe ori
Variante:
-in loc de miere se poate pune zahar nerafinat(maro)
-in loc de cognac se poate pune vin sau bere
Se maninca (cica) cu piine si salata.Pentru mine fara cartofi e ca irigatiile fara ploaie....
Anul trecut m-am delectat cu ele insa sincer sa fiu sosul de piper si cel de barbecue l-am gasit de-a gata
Pofta buna!
Reteta Costite pe gratar propusa de Fredi
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Gasesti AICI retete din aceeasi categorie
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradCred ca am mai scris ca nu sunt fan carne de miel insa am un sot care e topit dupa ea. Mie imi place cel mai mult,carnea de...
Tocanita de miel cu cartofiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii