Cosulete umplute

Cosulete umplute sunt de fapt niste clatite cu carne si ciuperci servite intr-un mod deosebit. Prima data trebuie sa pregatiti aluatul de clatite.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Cosulete umplute

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 2 oua
  • un praf sare
  • 200ml lapte
  • 300g faina
  • apa minerala
  • Pentru umplutura:
  • 1 piept pui
  • 500g ciuperci Champignon
  • 2 cepe
  • 1 lingurita unt
  • 1 legatura patrunjel sau o legatura ceapa verde
  • sare
  • piper
  • un praf zahar
  • 300g cascaval ras

Mod de preparare

Cosulete umplute sunt de fapt niste clatite cu carne si ciuperci servite intr-un mod deosebit. Prima data trebuie sa pregatiti aluatul de clatite. Se amesteca ingredientele pentru clatite si se coc pe rand.
Se pregateste apoi umplutura: Intr-o tigaie se adauga untul, ceapa taiata marunt, se presara zaharul, se adauga pieptul de pui tocat cubulete si ciupercile tocate marunt.
Se lasa 2-3 min sa se caleasca putin, se condimenteaza cu sare si piper.
Intre timp se aleg cateva fire de patrunjel mai lungi sau de ceapa verde si se pun deoparte, restul se toaca marunt si se adauga peste umplutura.
Pe fiecare clatita se pune cate o lingura de umplutura, in mijloc. Se aduna toate capetele si se leaga cu firele de patrunjel sau ceapa verde.
Clatitele se pun intr-o tava, se presara cascavalul si se dau la cuptor pentru 10 min.


Cosuletele umplute se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan
Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Carnati de porc cu cartofi taranesti
2
Mancaruri cu carne

Carnati de porc cu cartofi taranesti

Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!

Carnati de porc cu cartofi taranesti
Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
3
Sucuri fructe si legume

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings

Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
Sirop din muguri de brad
4
Siropuri

Sirop din muguri de brad

Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...

Sirop din muguri de brad
Strudel cu prune
5
Aluaturi

Strudel cu prune

MENIU CU DRAGOSTE DE DIETA!

Strudel cu prune
Parteneri
Tarta cu legume
Bucataras.RO

Tarta cu legume

Din categoria  "retete de post economice", va pot spune ca aceasta tarta, asa simpla cum a fost, a avut...

Tarta cu legume
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Obiceiuri si traditii culinare de Florii
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola