Pentru placinta delicioasa cu carne se face la fel ca placinta cu branza, inlocuind branza cu o tocatura de carne: se taie carnea bucati, se rumeneste intr-o cratita.
Pentru placinta delicioasa cu carne se face la fel ca placinta cu branza, inlocuind branza cu o tocatura de carne pregatita in felul urmator: se taie carnea bucati, se rumeneste intr-o cratita cu o lingura de untura, se pune sare si se adauga cate putina apa, lasand carnea sa fiarba inabusit pana se fragezeste. In acest timp se coace la cuptor o ceapa de marime potrivita. Se lasa carnea sa se racoreasca si se trece impreuna cu ceapa prin masina de carne. Se adauga un ou, o lingura de smantana si se potriveste de sare si piper (facultativ). Se umplu foile de placinta si dupa ce s-a copt, se taie bucati. La fel de gustoasa este placinta facuta cu carne fiarta in supa (rasol) si data prin masina impreuna cu o ceapa coapta in cuptor.
Placinta cu carne se serveste fierbinte.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradDin aluatul de cozonac am luat coca unui cozonac si am facut doua pasti. Noua ne place pasca cu multa branza si aluat...
Desert pasca traditionalaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii