1. Se curata fasolea, se rup pastaile bucati si se oparesc in apa clocotita cu sare 5-6 min. 2. Se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga.
1. Se curata fasolea, se rup pastaile bucati si se oparesc in apa clocotita cu sare 5-6 min.
2. Se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga.
3. Se toaca ghimbirul, ceapa si usturoiul.
4. Se taie cuburi ardeiul gras si ardeiul iute.
5. Se taie bucati carnea. Se calesc intr-o tigaie ceapa, usturoiul si ghimbirul, in 2 linguri ulei.
6. Se adauga carnea si se rumeneste de jur imprejur; se scoate.
7. Se toarna in tava 2 linguri ulei si se prajesc ardeiul iute si fasole verde 3 min.
8. Se adauga ardeiul gras si se prajesc impreuna 1-2 min.
9. Se adauga carnea, sos de soia, sare si piper.
10. Se toarna supa si se lasa sa se inabuse 2 min.
Pofta buna!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii