Pentru tuslamaua regala cu vin va trebuie partea groasa de la 1 kg de burta, rasol de vitel fiert, 100 ml tuica, 200 ml vin alb.
Pentru tuslamaua regala cu vin, se fierb burta si rasolul, timp de 4-5 ore cu apa, sare, piper si foi de dafin. Dupa ce au fiert, taiem carnea cubulete mari, apoi ungem tava cu unt, in care punem ceapa, morcovul, pastarnacul si ardeiul, iar deasupra adaugam carnea taiata si tuica, dupa care dam la cuptor. Separat, batem smantana, iaurtul, vinul alb, usturoiul, sarea, piperul, putin din Secretul Gustului si marar verde tocat. Cand este gata la cuptor, scoatem tava, turnam sosul si dam la cuptor pentru 10 minute.
Tuslamaua regala cu vin se serveste calda.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradVa plac clementinele? Noi le iubim! Suntem in stare sa mancam cate un kilogram de caciula odata. :)) Asadar am creat acest...
Tort cu jeleu si crema de clementineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii