Pizza picanta este un fel delicios de pizza. Pentru aluatul de pizza amestecati doar toate ingredientele si apoi deasupra puneti mezelurile.
Pentru blat se amesteca toate ingredientele, iar aluatul format se intinde cu sucitorul sau cu mana direct in tava de pizza.
Mezelurile, ceapa verde, ardeiul iute si gras, se taie julien, branza se taie cubulete, maslinelor li se scot samburii si se taie julien.
Rosiile le taiem felii, iar ouale se bat.
Intindem aluatul in tava unsa cu putin ulei si il ungem cu ketchup.
Deasupra punem ouale batute, amestecul de mezeluri, branza, tipurile de ardei, ceapa verde, maslinele si feliile de rosii.
Se coace in cuptorul incalzit 25 -30 de minute.
Dupa coacere se portioneaza.
Pizza picanta se serveste calda cu ketchup picant.
Platoul pentru servit pizza, marca Aida din ceramica de la Kitchen Shop mi-ar fi de un real folos !
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradO prajitura simpla, gustoasa care ti se topeste in gura….o prajitura cu dor de copilarie
Prajitura LămâiţaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii