De cand am descoperit aceasta reteta o fac in fiecare an. Este foarte buna si ne place foarte mult, mai ales copiilor!
Se spala si se curata legumele. Se dau prin masina de tocat si se pun la foc intr-o oala de inox impreuna cu bulionul. Se lasa sa fiarba impreuna in jur de 3 ore, pana se inmoaie bine legumele. Eu am ales sa bag oala in cuptor. Din cand in cand am mai amestecat. Dupa ce s-au fiert bine legumele, am lasat putin sa se raceasca apoi le-am dat la blender. Am pus din nou la fiert impreuna cu zaharul, otetul si condimentele. Am lasat sa fiarba pana am obtinut o consistenta pe placul meu. Am adaugat la final salicilul si am pus ketchupul in sticle sterilizate. Se pun in paturi si se lasa acolo pana se racesc. Se depoziteaza in camara.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.