a) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza compozitia intr-o forma de
a) Blat:
1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt.
2. Se aseaza compozitia intr-o forma de 20x28 la 180°C.
3. Se scoate dupa 20 min si se lasa la racit.
b) Crema:
1. Se pun pe foc laptele, untul si grisul pana la ingrosare.
2. Se adauga extractul de vanilie, zaharul si nuca de cocosul.
3. Se pune peste blatul racit
c) Glazura:
1. Se topeste ciocolata si se toarna peste crema.
Reteta a fost propusa de Otti cu ajutorul pozelor de la lily
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii