Pandispan cu cirese

Pandispanul este in general o prajitura foarte iubita de copii, daca ii mai adaugi si niste fructe, cirese in cazul nostru, succesul desertului este garantat.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 gr zahar
  • 200 gr faina
  • 150 ml apa
  • 150 ml ulei
  • 250 gr cirese fara samburi
  • coaja rasa de lamaie
  • zahar pudra
  • sare

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile spuma cu apa, uleiul si foarte putina sare. Se adauga apoi zaharul si faina si se amesteca continuu. Se unge o tava cu ulei, se tapeteaza cu faina si se pune un rand de fructe. Se toarna deasupra aluatul format. Tava se introduce in cuptor pentru 30 de minute.


Pandispanul cu cirese se serveste pudrat cu zahar.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu mascarpone

1 mai muncitoresc,deci se munceste,asa si eu pe la bucatarie mi-am facut de lucru.....

Prajitura cu mascarpone
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa