Pandispan cu cirese

Pandispanul este in general o prajitura foarte iubita de copii, daca ii mai adaugi si niste fructe, cirese in cazul nostru, succesul desertului este garantat.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 gr zahar
  • 200 gr faina
  • 150 ml apa
  • 150 ml ulei
  • 250 gr cirese fara samburi
  • coaja rasa de lamaie
  • zahar pudra
  • sare

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile spuma cu apa, uleiul si foarte putina sare. Se adauga apoi zaharul si faina si se amesteca continuu. Se unge o tava cu ulei, se tapeteaza cu faina si se pune un rand de fructe. Se toarna deasupra aluatul format. Tava se introduce in cuptor pentru 30 de minute.


Pandispanul cu cirese se serveste pudrat cu zahar.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...