Pentru prajitura Noapte si Zi va trebuie oua, zahar, faina, ulei, cacao. Este un desert delicios.
Pentru prajitura Noapte si Zi se bat galbenusurile cu putin zahar, apoi adaugam uleiul si laptele, alternativ cu faina, dupa care se pun cacaoa, doua linguri de zahar vanilat si praful de copt nestins. Se amesteca bine, apoi se coace in tava tapetata cu faina. Dupa ce s-a copt pe trei sferturi, o scoatem, o ungem cu gem, apoi adaugam deasupra albusurile batute, dupa care o dam iar la copt pana se intareste albusul.
Prajitura Noapte si Zi se serveste dupa ce s-a racit.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii